Dola Naturel Tam Siyez Unu 1 kg
Siyez Buğdayı (triticum monococcum), 2n=14 kromozom yapısında tarihi 10.000 yıl öncesine dayanan bilinen en eski buğday türlerindendir. Genetiği değişmemiş buğday türüdür ve buğdayın atası olarak bilinir.
Siyez Buğdayı orijini Türkiye’nin dağlık bölgeleri ve özellikle Kastamonu bölgesi olarak görülmektedir.
Dola Tam Siyez Buğday Unu anlaşmalı çiftçilerimizden hasat sonu aldığımız buğdayların taş değirmenlerde %100 saf olarak öğütülmesi ile elde ettiğimiz doğal undur.
Hiçbir katkı, koruyucu içermez. Saf, tam siyez buğdayından elde edilir. Kepeği ve kavuzunun tamamı içindedir. Eşsiz lezzeti ve besleyici özelliği ile sağlıklı beslenmede önemli rol oynamaktadır. Dola Organik Tam Siyez Unu; ekşi mayalı ekmek yapımında en çok tercih edilen unlarımızdandır.
Dola Tam Siyez Unu; doğal, organik ve sağlıklı beslenme de tercih edilen önemli ürünler arasındadır.
Hiçbir katkı maddesi ya da koruyucu içermez.
Raf Ömrü: 1 yıl
İçindekiler %100 Tam Siyez Buğday Unu (Yerli Tohum-Genetiği Korunmuş)
Alerjen Uyarısı Gluten (buğday) içerebilir.
Enerji ve Besin Öğeleri 100 G’da Enerji ( Kcal/kj) 345/1445 - Yağ(g) 1,75 – Doymuş Yağ (g) 0,3 - Lif (g) 9,82 - Karbonhidrat (g) 65 – Şeker (g) 0,42 - Protein (g) 9,98 – Tuz 0,1
Dikkat Güneşten uzak, serin, kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz.
Türk Gıda Kodeksine uygundur. Menşei Türkiye
Raf Ömrü 1 yıl
ENEJİ ve BESİN ÖĞELERİ (100g’da) | |
Enerji (Kcal/Kj) |
345 / 1445 |
Yağ (g) |
1,75 |
Doymuş Yağ (g) |
0,3 |
Lig (g) |
9,82 |
Karbonhidrat (g) |
65 |
Şeker (g) |
0,42 |
Protein (g) |
9,98 |
Tuz (g) |
0,1 |